Herbalife Sporcu Beslenmesi 05363408233

Protein Nedir ve Neden Önemlidir?


Herbalife Protein
Protein, diyetlerimizdeki karbonhidratlar ve yağ ile birlikte üç ana besinden biridir .Herbalife shake Proteinler amino asitlerden oluşur. Bunları, farklı şekillerde parçalanabilen ve yeniden birleştirilebilen yapı taşları olarak düşünün.

Herbalife Protein ve amino asitler, kaslarımızın, kemiklerimizin, cildimizin, dokularımızın ve organlarımızın ana bileşenleridir. Proteini yediğimizde, vücudumuz sindirim sırasında onu ayrı amino asitlere ayırır ve daha sonra bu amino asitleri gerektiğinde yeni proteinler oluşturmak için kullanır.

Yeterince protein yemezsek, vücudumuz kasın parçalanmasıyla başlayarak onu içten yağmalamaya başlar.

Formul 1 - Protein Dolu Hissetmenizi Sağlar

Protein, hem karbonhidratlardan hem de yağdan daha fazla tokluk veya tokluk hissini teşvik eder. Bu, vücutlarını uzun süreler boyunca sık sık besleyen sporcular için faydalı olabilir.

Proteinin iştah ve açlık seviyelerini azaltma yeteneği, kilo vermeye çalışan kişiler için önemli bir faktör olan kalori alımını azaltmaya yardımcı olabilir .

Protein kaslarınızın yapı taşı olduğundan, yeterli miktarda protein yemek kas kütlenizi korumaya yardımcı olur ve kas israfını önler. Bu nedenle, çok yürürseniz, bisiklete binmekten zevk alırsanız veya aktif kalmak için herhangi bir egzersiz yaparsanız, protein yemelisiniz.


Yorum Gönder

0 Yorumlar